Theorie cursus auto

Theoriecursus in 1 dag

  van

€179

  voor

 €79

Exclusief examen t.w.v. €37,-

Bereid je je voor op je rijexamen, maar heb je geen theoretisch certificaat om je te begeleiden? Schrijf je dan nu in voor onze theorie cursus auto! Wanneer je de theoriecursus hebt afgerond, ben je voorbereid om in één keer je autotheoriecertificaat te behalen. In één ochtendsessie leren we je alles over de theoretische component van je examen. Door onze unieke lesmethode onthoud je theoretische informatie en slaag je in één keer voor het CBR.

De onderwijsaanpak van onze docenten zorgt ervoor dat je de test in één dag haalt, zelfs als je geen eerdere voorbereiding hebt gedaan. Het is niet nodig dat u vele uren besteedt aan het bestuderen van boeken of het kopen van duur lesmateriaal. Het kan even duren voordat je al het materiaal hebt doorgenomen, waardoor je niet voorbereid bent op het examen als je het eindelijk doet. De reden dat studenten zich inschrijven voor onze theorie cursus auto, is dat ze zich in één dag kunnen voorbereiden op het theorie-examen en dit met vertrouwen kunnen doen.

Geheugensteuntjes helpen bij het vasthouden van informatie en het verminderen van stress tijdens de test. Maak optimaal gebruik van uw kansen. Onze hoogleraren hebben in totaal tientallen jaren expertise. Lijkt het je leuk om deel te nemen aan onze eendaagse autotheoriecursus? Vul gewoon ons online registratieformulier in om aan de slag te gaan!