Theoriecursus Beverwijk

Theoriecursus in 1 dag

  van

€179

  voor

 €79

Exclusief examen t.w.v. €37,-

Het bijwonen van de eendaagse theoriesessie bij de theoriecursus Beverwijk is een echte aanrader aangezien we je dan grondig kunnen voorbereiden op het theorie-examen. CBR-vragen en de manier waarop die in ons bedrijf worden gesteld, worden door ons goed begrepen.

Om onze leerlingen zo snel en efficiënt mogelijk op te leiden, hebben we onze eigen theoretische cursus ontwikkeld. Om het onderwerp van de cursus te illustreren, wordt een reeks afbeeldingen, animaties en korte essays gebruikt om de tekst aan te vullen. In de theoriecursus Beverwijk komt het onderwerp vaak terug om te garanderen dat de studenten de informatie onthouden. Onze geheugensteuntjes zijn ontworpen om u te helpen bij uw pogingen om de theorie op te roepen en toe te passen.

Op de dag van de sessie moet je om 7.00 uur ter plaatse zijn en zal het programma rond 13.00 uur eindigen. Na een pauze in de ochtend en middag is het tijd om te gaan zitten voor de test. Interesse om zowel aan dit evenement als de rest van de groep deel te nemen? Of heb je vragen? Voor vragen, aarzel niet om hen of ons te contacteren!