Theoriecursus Deventer

Theoriecursus in 1 dag

  van

€179

  voor

 €79

Exclusief examen t.w.v. €37,-

Om ervoor te zorgen dat leerlingen succes behalen, geven onze bekwame docenten informatie op een eenvoudige en efficiënte manier. Het gebruik van geheugensteuntjes en dagelijkse analogieën kan het een beetje eenvoudiger maken om nieuwe informatie vast te houden. Bij Theoriecursus Deventer bereiden we je goed voor op de eigenlijke toets! Het theorie-examen van het CBR geeft je aanbevelingen en ideeën om je intuïtie hierdoor te versterken. In deze positie zijn is moeilijk!

Elke student die onze manier van lesgeven volgt, zal slagen voor het theorie-examen voertuig, dat garanderen we. Als u last heeft van faalangst, dyslexie of ADHD, hoeft u zich geen zorgen te maken over uw cijfers. Het afleggen van de CBR-toets onder begeleiding van onze gediplomeerde instructeurs garandeert dat je goed voorbereid bent op het examen zelf. Zo zorgen we ervoor dat je alle benodigde papieren in huis hebt en dat je op tijd voor je praktijkexamen verschijnt. Dat is precies waarom we hier zijn, daarom willen we gewoon een blije glimlach op je gezicht zien!

Je hebt problemen met studeren voor je auto theorie-examen. Laat ons je helpen. Het is niet erg als dit bekend klinkt. Je bent niet alleen! We weten zeker dat je slaagt als je onze theoretische opleiding Deventer volgt. Deze eendaagse theoriecursus voertuig, die we in samenwerking met rijinstructeurs hebben ontwikkeld, is in alle opzichten direct gekoppeld aan het CBR theorie-examen. Hierdoor kunnen wij ervoor zorgen dat u de test met vlag en wimpel doorstaat!