Theoriecursus Haarlem

Theoriecursus in 1 dag

  van

€179

  voor

 €79

Exclusief examen t.w.v. €37,-

Wil je deze zomer je rijbewijs op zak kunnen hebben? ? Voordat u een praktijkexamen gaat inplannen, moet u eerst uw theoriecertificaat behalen. Om het CBR-examen in één keer te halen, moet u eerst een theoriecursus afronden voordat u aan het examen deelneemt. Sinds het debuut is het theorie-examen zwaarder geweest.  Theoriecursus Haarlem daarentegen maakt het examen misschien een makkie!

Onze bekwame docenten presenteren kennis op een gemakkelijk te begrijpen en efficiënte manier, zodat studenten slagen. Wanneer je geheugensteuntjes en dagelijkse analogieën gebruikt om je geheugen te helpen, wordt alles een beetje eenvoudiger te herinneren. Bovendien bereiden we je grondig voor op de echte test. Hierdoor krijg je tijdens het theorie-examen van het CBR tips en ideeën om je intuïtie te versterken. Het is best moeilijk om zo te vallen!

We beloven dat iedereen zal slagen voor het theorie-examen voertuig vanwege de methode die we aanleren! Maak je geen zorgen als je faalangst, dyslexie of ADHD hebt. Het afleggen van de CBR-toets onder begeleiding van onze deskundige docenten zorgt ervoor dat je goed voorbereid bent. Als we op deze manier te werk gaan, kunnen we garanderen dat je alle essentiële documentatie hebt en je praktijkexamen bijwoont. Dat is waarom we hier zijn, en alles wat we willen zien is een tevreden grijns op je gezicht!