Theoriecursus Kampen

Theoriecursus in 1 dag

  van

€179

  voor

 €79

Exclusief examen t.w.v. €37,-

We beloven dat elke student die zich aan onze instructiemethode houdt, zal slagen voor het voertuigtheorie-examen. U hoeft zich geen zorgen te maken over uw cijfers als u problemen heeft zoals faalangst, dyslexie of ADHD. Door onder begeleiding van een van onze gediplomeerde instructeurs het CBR-examen af ​​te leggen, ben je goed voorbereid op het eigenlijke examen. Ons doel is om ervoor te zorgen dat alle relevante papieren bij de hand zijn en dat u op tijd arriveert voor uw praktijkexamen. Want dat is precies waarom we hier zijn, en we willen gewoon een vreugdevolle grijns op je gezicht zien!

De voorbereiding op je auto theorie-examen valt je zwaar. Laat ons u helpen. Het maakt niet uit of dit klinkt als iets dat je eerder hebt gehoord. Heb niet het gevoel dat je alleen bent! Met onze theoretische opleiding in Breda weten we zeker dat je gaat slagen. Deze autotheoriecursus, ontwikkeld in samenwerking met rij-instructeurs en in één dag gegeven, is in alle opzichten identiek aan het CBR-theorie-examen. Door onze inzet bij theoriecursus Kampen slaag je met vlag en wimpel voor het examen.

Onze gediplomeerde docenten bieden op een eenvoudige en effectieve manier materiaal aan om het succes van studenten te garanderen. Het leren van nieuw materiaal kan een beetje eenvoudiger worden gemaakt door geheugensteuntjes en bekende parallellen te gebruiken. Bij Theoriecursus Kampen word je goed voorbereid op het echte examen.