Theoriecursus

Exclusief examen t.w.v. €37,-

voor

€79

Theoriecursus bij Theoriemakkie!

Ben je op zoek naar een theoriecursus? Dan ben je bij ons bij het juiste adres! Met onze theoriecursus bent u in één de dag voorbereid voor uw theorie-examen. We bereiden je voor op je CBR theorie-examen door je te voorzien van examengericht lesmateriaal. Onze eendaagse theoriecursus is een geweldige manier om te studeren voor en in korte tijd te slagen voor uw voertuigtheorie-examen. Na het behalen van het theoriecertificaat is na de afgifte 1,5 jaar geldig. Om je rijbewijs te halen, moet je binnen deze termijn je praktijkexamen afleggen.

Auto theorietoets bestaat uit 65 vragen:

  • 25 vragen over gevaarherkenning
  • 12 vragen over wetten & verkeersregels
  • 28 vragen over verkeersinzicht en risico’s

Waarom aanmelden bij ons?

Om ervoor te zorgen dat alle informatie in het geheugen blijft staan, kiezen we ervoor om de cursussen over twee dagen te spreiden. Dit geeft ons ook de mogelijkheid om meer tijd te besteden aan het uitleggen waarom antwoorden correct zijn. In plaats van alles te onthouden, krijg je een grondige greep op het materiaal. De cursussen worden begeleid door hooggekwalificeerde professoren. We zorgen ervoor dat iedereen onze volledige en onverdeelde aandacht krijgt. Onze theoriecursus staat iedereen open die graag zijn rijbewijs wilt gaan halen.

Tijdens de theoriecursus leer je alle tips en methoden die nodig zijn om in één keer het autotheorie-examen te halen. We behandelen al het instructiemateriaal van het examen; het boek is niet langer essentieel. Nadat we een solide basis hebben gelegd, oefenen we uitgebreid met CBR-gesimuleerde examens en bespreken we de vragen in de les. De essentiële informatie en geheugensteuntjes maken het beantwoorden van de vragen een fluitje van een cent, en je komt aan bij het CBR, voorbereid om het theoretische examen te halen. Na het boeken van je toets bij het CBR, mag je meedoen met de theoriecursus. Vanwege de enorme drukte bij het CBR is het verstandig om vooraf te reserveren, dit kan door de nieuwe waarborgen van het CBR maanden duren!

Hoe kun je gaan slagen?

Het is een duidelijke regel om te volgen. De kans is groter dat een goed voorbereide student de theoriecursus succesvol afrondt! Lees alstublieft een recent theorieboek voordat u naar de theoriecursus komt en besteed de nodige tijd om het volledig te begrijpen. Maak hiervoor tijd vrij in je agenda! Voorbereiding vergroot uw kansen om iets te bereiken vanaf het begin.

Wat gebeurt er tijdens een theoriecursus?

Wat kan ik verwachten op de dag dat de registratie plaatsvindt en hoe moet ik dat doen?

Voordat je kunt beginnen met de theoriecursus, dien je het registratieproces op Theoriemakkie.nl te voltooien door hun online registratieformulier in te vullen. Online inschrijven voor de les is een optie nadat een tijd en locatie zijn bepaald. Nadat je alle stappen hebt doorlopen die nodig zijn voor registratie, ontvang je een e-mail ter bevestiging van je deelname aan het evenement. Alle informatie met betrekking tot uw reservering vindt u in deze sectie. Na afronding van je inschrijving ontvang je per e-mail ook een reeks oefeningen die je moet doen om je voor te bereiden op de dagcursus voertuigtheorie. U krijgt volledige informatie over de dag, inclusief de locatie van de sessie en de begintijd, naast de bevestiging die u heeft aangevraagd. Wij zullen er alles aan doen om ervoor te zorgen dat u uw theorie-examen kunt afleggen bij het CBR (inclusief vervoer). 

Hoelaat begint de theoriecurus?

In de meeste gevallen beginnen de lessen rond 7.00 uur en het is gebruikelijk om te verwachten dat docenten tot 12.00 uur of 13.00 uur of later in de middag er zijn.   Na afloop van de cursus voert het CBR verdere examens af bij de studenten alvorens ze uit te zenden. Wij bereiden jou voor om het theorie-examen op uw auto af te leggen vóór de sluitingstijd. Heb je het gevoel dat je er nu klaar voor bent, of ben je nog steeds terughoudend om hiermee verder te gaan? Als je vragen of problemen hebt, neem dan zo snel mogelijk contact met ons op.

Meld je dan zo snel mogelijk aan voor onze theorieles in Den Haag.

Ben je benieuwd wanneer de volgende sessie van onze theoretische cursus start? Je kunt je nu al aanmelden voor een theoretische les, maar ook met al je vragen kun je bij ons terecht! Mocht u nog vragen hebben, dan helpen wij u graag verder! U kunt contact met ons opnemen door ons te bellen of een e-mail te sturen naar info@theoriemakkie.nl.

Theoriecusus & CBR examen in 1 dag

Bij Theoriemakkie zult je op dezelfde dag zowel theorieles als CBR-examen doen! 

Verminder je werkdruk, angst en uitgaven!

Theorieles en je CBR-toets op dezelfde dag