Spoed theoriecursus

Theoriecursus in 1 dag

  van

€179

  voor

 €79

Exclusief examen t.w.v. €37,-

Wil je zo snel mogelijk je theorie-examen halen? Schrijf je in aan onze spoed theoriecursus! Na zes uur instructie van toegewijde professionals, ben je volledig voorbereid op je theoretisch examen. Daarnaast hebben we continu de meest actuele toetsvragen in ons op maat gemaakte trainingsprogramma, dat helemaal is toegespitst op de eisen van het CBR. Het gevolg is dat er geen voorbereiding nodig is. Slimme benaderingen en geheugensteuntjes worden in onze spoed theoriecursus gebruikt om het voor studenten eenvoudiger te maken om de informatie te onthouden. Omdat onze lesmethode volledig examengericht is, slaag je bij de eerste poging voor je examens. We bieden theoretische examenvoorbereidingslessen voor je autotheorie rijbewijs!

In één dag geslaagd!

Bij Theoriemakkie kun je snel je autotheorie halen met behulp van onze spoed theoriecursus!  Onder begeleiding van specialisten die een gespecialiseerde opleiding hebben gevolgd, wordt u in zes uur voorbereid op het theoretische examen. Ons speciaal ontworpen trainingscurriculum is uitsluitend gericht op de criteria van het CBR en we hebben altijd de meest actuele examenvragen beschikbaar. Het gevolg is dat voorbereiding niet meer nodig is. We maken het eenvoudig om de informatie uit onze theoretische cursus op te roepen door creatieve manieren en geheugensteuntjes te gebruiken. Onze manier van lesgeven is volledig gericht op de toets, zodat je elke keer je eerste poging slaagt.

Leerproblemen of faalangst?

Tijdens onze eendaagse spoed theoriecursus wordt alles op een eenvoudige en gemakkelijk te begrijpen manier onderzocht en behandeld. Onze theorieles is dus geschikt voor mensen die bang zijn om te falen, dyslexie hebben of andere leerproblemen hebben.

Verhoog je kans op slagen!

Het huidige CBR theorie-examen is bedoeld om het moeilijker te maken voor studenten die het proberen vanwege hun eigen onafhankelijke onderzoek. Het volgen van een theoretische cursus vergroot uw kansen om uw doelstellingen te behalen. Daarnaast investeert u in uw verkeerskennis en ervaring. Gedurende de spoed theoriecursus worden de meest actuele toetsvragen grondig ontleed en besproken. Neem nu contact met ons op voor meer informatie!