Theoriecursus Venlo

Theoriecursus in 1 dag

  van

€179

  voor

 €79

Exclusief examen t.w.v. €37,-

Wil jij je theorie certifcaat halen in onze theoriecursus in Venlo en ben je van plan om binnenkort je splinternieuwe rijbewijs mee te nemen als je op pad gaat? Meld je dan zo snel mogelijk aan voor onze theoriecursus in Venlo, dan heb je misschien zo snel mogelijk je theoriecertificaat.  Wees voorbereid op een vroege start van de dag, Als we klaar zijn met de eerste introductieronde, gaan we meteen aan de slag. Omdat we ons geen tijd meer kunnen permitteren, ronden we je voorbereiding op je theorie-examen in één ochtend af. Het spreekt voor zich dat we tussen de activiteiten door korte pauzes inlassen. Aan het begin van de dag gaan we vol enthousiasme en leergierig samen naar het CBR in Venlo . Je kunt jezelf voorbereiden op het theorie-examen met een beetje studie van de moeilijkste vragen.

Deelname staat open voor iedereen die de leeftijd van 16 jaar en ouder heeft bereikt in Theoriecurus Venlo. Het maakt niet uit of je efficiënt kunt studeren of niet, of je worstelt met concentratieproblemen of bang bent om te falen. De leraren die we hebben weten precies hoe ze met een scenario als dit moeten omgaan. Inbegrepen zijn methoden voor het onthouden van moeilijke situaties en hun oplossingen. Er zijn veel studenten voor je geweest. Kijk wat mensen over ons zeggen op Facebook en Google. Zelfs zo ver gaan om een ​​garantie te geven, gaat ons vermogen niet te boven.

Je kunt de theorie van het autorijden in één dag afleggen zonder uren in studieboeken te hoeven lezen. Bovendien hoeft u geen geld uit te geven aan dure leermiddelen. Het enige dat nodig is, is een gezonde dosis motivatie! U kunt alle benodigde gegevens leren door geheugensteuntjes te gebruiken, die effectieve geheugensteuntjes zijn. zodat je het gemakkelijk kunt toepassen als je het CBR theorie-examen doet. Examenvoorbereiding neemt de hele les in beslag. Dit toont aan dat u alles in huis heeft om te bewijzen dat u potentiële gevaren op de weg kunt herkennen, dat u bekend bent met de verkeersregels en dat u een uitstekend beoordelingsvermogen hebt tijdens het rijden. Mocht je vragen hebben over onze theoriecursus in Zwolle, neem dan gerust contact met ons op via telefoon of e-mail op info@theoriemakkie.nl. U kunt ook gebruik maken van het contactformulier op de website. Na ontvangst van uw bericht nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.