Theoriecursus Utrecht

Theoriecursus in 1 dag

  van

€179

  voor

 €79

Exclusief examen t.w.v. €37,-

Heeft iemand in uw buurt rijlessen gevolgd en wilt u snel autotheorie leren? Als je de theoriecursus met goed gevolg afrondt, kun je binnen één dag je autotheoriecertificaat behalen bij Theoriecursus Utrecht.

Theoriecertificaat in slechts één dag

 Zelfstudie voor je auto theorie-examen kan tijdrovend zijn. Niet iedereen heeft de ijver of de tijd om zich hieraan te committeren. Met de Theoriecursus Utrecht behaalt u uw theoriecertificaat in slechts één dag, zonder dat u zich vooraf hoeft voor te bereiden. In slechts één ochtendsessie bereiden professionele instructeurs je voor op het CBR-voertuigtheorie-examen. De cursus is volledig examengericht en zorgt ervoor dat je over de nodige kennis en vaardigheden beschikt om bij je eerste poging je theoretische certificaat te behalen. Met behulp van zeer bruikbare geheugensteuntjes kun je het informatieve materiaal snel bijhouden.

Meld je nu aan met onze registratieformulier

Ook je auto theorie-examen in één keer halen? Dit is het moment om je in te schrijven voor een theoriecursus Utrecht. Selecteer een evenementdatum en vul het registratieformulier in. Na je inschrijving ontvang je een e-mail met al het cursusmateriaal.