Theoriecursus Schelluinen

Theoriecursus in 1 dag

  van

€179

  voor

 €79

Exclusief examen t.w.v. €37,-

Wil je op een snelle en niet al te dure manier je auto theorie certificaat halen? Woont u in Schelluinen of omgeving? Dan is onze eendaagse auto theoriecursus Schelluinen helemaal geschikt voor jou!  Er zijn geen eisen vooraf, je hoeft niet dagen van tevoren te zwoegen en te zweten van saaie theorie uit boeken. U hoeft zelfs helemaal niets te kopen, wij zorgen voor al het benodigde materiaal!

Na de lunch is er nog wat tijd over om het behandelde materiaal door te nemen en de meest uitdagende problemen aan te pakken. Daarna stappen we allemaal in dezelfde auto en gaan we naar de testlocatie. U dient zich met uw legitimatiebewijs in te checken bij het registratiepersoneel van de testfaciliteit.

Je hebt in totaal dertig minuten om je toets te maken. Nadat je onze theoriecursus Schelluinen hebt doorlopen, twijfel ik er niet aan dat dit voor jou geen probleem zal zijn. U hoeft na de test niet lang te wachten om te zien of u geslaagd bent. Je theoriecertificaat blijft anderhalf jaar geldig, zodat je voldoende gelegenheid hebt om het praktijkexamen af te leggen.