Dagcursus theorie auto

Theoriecursus in 1 dag

  van

€179

  voor

 €79

Exclusief examen t.w.v. €37,-

Wil je binnnkort slagen voor je rijexamen maar heb je nog geen certificaat van rijtheorie? Kom dan naar onze dagcursus theorie auto! Na afronding van de theoretische cursus bent u voorbereid om in één keer uw autotheoriecertificaat te behalen. In één ochtendsessie leren we je alles over de theoretische component van je examen. Want naar onze gespecialiseerde manier van onderwijs, grijp je de theorie en doe je het bewonderenswaardig op het CBR!

We gebruiken dit soort instructie omdat onze docenten willen dat je de examen in één dag haalt zonder voorbereidingstijd. Het is niet nodig dat u vele uren besteedt aan het bestuderen van boeken of het kopen van duur lesmateriaal. Nadat u alle inhoud goed heeft doorgenomen, is het mogelijk dat u niet bent voorbereid op het examen. Zij zouden zich kunnen inschrijven voor onze dagcursus theorie auto om de theorie beter te begrijpen. Zo worden ze in één dag voorbereid en slagen ze gegarandeerd met glans voor het theorie-examen.

Onthouden om te profiteren van herinneringen kan u helpen te ontspannen en stress te verminderen. Maak optimaal gebruik van uw kansen. Onze professoren hebben in totaal tientallen jaren expertise. Lijkt het je leuk om deel te nemen aan onze dagcursus theorie auto? Vul gewoon ons online registratieformulier in om aan de slag te gaan!

Theoriecursus in 1 dag

  van

€179

  voor

 €79

Exclusief examen t.w.v. €37,-