Theoriecursus Amsterdam

Theoriecursus in 1 dag

  van

€179

  voor

 €79

Exclusief examen t.w.v. €37,-

Met andere woorden, kan je de lesstof in één dag begrijpen en de CBR examen de eerste keer halen met onze theoriecursus? Ja, zonder twijfel! Om ervoor te zorgen dat je genoeg tijd hebt om de theoriecursus te voltooien, moet je vroeg naar onze trainingslocatie komen. Deze ochtend besteden we tijd aan het behandelen van de belangrijkste informatie over verkeersborden en verkeerswetgeving, evenals het identificeren van potentieel gevaarlijke rijsituaties. Als je klaar bent met de theoriecursus, sturen we je door naar het CBR. Bij het CBR moet je een echt theoretisch examen afleggen. Na de test krijgt u zeer onmiddellijk uw uitslag!

Deskundige docenten

Als het gaat om het leren voor het theorie-examen voertuig, heb je geen zin om er tijd in te steken. Volg dan een theoriecursus Amsterdam slaag voor het examen zonder wekenlange voorbereiding. Voor onze theoriecursus hoeft u slechts één ochtend te besteden aan het leren van de ideeën die op het examen zullen worden getest. Onder begeleiding van deskundige docenten heb je alles geleerd wat je moet weten om in één ochtend het theorie-examen te halen bij theoriecursus Amsterdam.

Theorie-examen in één keer halen

Kun je niet wachten om binnenkort met je rijbewijs aan de slag te kunnen? Voordat je de roze pas mag halen, moet je zowel het theorie- als het praktijkexamen goed hebben gedaan. De voorbereiding op het theorie-examen kan veel tijd en moeite vergen. Maar dat is niet nodig voor jou! Als je de Theoriecursus Amsterdam volgt, heb je alle kennis die nodig is om je theorie-examen in slechts één ochtend te halen.