Theoriecursus Hoofddorp

Theoriecursus in 1 dag

  van

€179

  voor

 €79

Exclusief examen t.w.v. €37,-

Onze deskundige instructeurs geven informatie op een eenvoudige maar efficiënte manier door, zodat studenten het bereiken. Alles wordt een beetje eenvoudiger te herinneren met behulp van geheugensteuntjes en dagelijkse analogieën. Daarnaast bereiden we je grondig voor op de toets. Hierdoor krijg je tijdens de theoretische toets van het CBR ook adviezen en ideeën om je intuïtie te versterken. Het is moeilijk om in deze richting in te storten!

Wij garanderen dat iedereen die onze lestechniek volgt, slaagt voor het theorie-examen voertuig! U hoeft zich geen zorgen te maken als u last heeft van faalangst, dyslexie of ADHD. Het doen van het CBR-examen met hulp van onze deskundige instructeurs garandeert dat je goed voorbereid bent. Als we op deze manier te werk gaan, kunnen we ervoor zorgen dat je de essentiële papieren krijgt en verschijnt voor je praktijkexamen. We willen gewoon een vrolijke glimlach zien, want daarom zijn we hier!

Heb je moeite met studeren voor je auto theorie-examen? Als dit het geval is, ben je niet de enige! Als je onze Theoriecursus Hoofddorp volgt, slaag je vrijwel zeker! Het CBR theorie-examen is volledig afgestemd op een eendaagse theoriecursus voertuig die we in samenwerking met rijinstructeurs hebben ontwikkeld. Dit stelt ons in staat om uw succes op de test te garanderen!