Spoedcursus autotheorie!

Theoriecursus in 1 dag

  van

€179

  voor

 €79

Exclusief examen t.w.v. €37,-

Snel je rijbewijs halen? Ben je nieuw in het autorijden of heb je al wat kilometers rijervaring opgedaan via andere wegen, zoals rijlessen? Neem dan onze spoedcursus autotheorie! Voor een gerenommeerde rijschool hoef je niet meer verder te zoeken!

Hoogkwalificeerde leraren!

Vind je het belangrijk om in de kortst mogelijke tijd je auto theorie-examen te halen? Dan bent u bij Theoriemakkie aangekomen, waar u aan het juiste adres bent! Al meer dan een jaar zijn wij het meest verwarrende adres voor uw 1-daagse theoriecursus in Den Haag. Kom naar onze eendaagse theoretische sessie en evaluatie met een gekwalificeerde instructeur. Onze seminars worden gegeven door academici die competent, hoffelijk, geduldig en jong zijn en die een specifieke interesse hebben in CBR-kwesties. We doceren natuurlijk examengerichte stof en zullen er alles aan doen om jouw succes op het theorie-examen te verzekeren!

Een goede voorbereiding!

In deze spoedcursus autotheorie leert u alle strategieën en technieken waarmee u in één keer het theorie-examen voertuig kunt halen. In dit gedeelte behandelen we al het instructiemateriaal van het examen, dus het boek is niet nodig. Nadat we een sterke basis hebben gelegd, oefenen we rigoureus met gesimuleerde CBR-examens en bespreking van de vragen in de klas. Door de cruciale stof en geheugensteuntjes is het beantwoorden van de vragen een fluitje van een cent en kom je goed voorbereid aan bij het CBR voor het theoretische gedeelte van het examen.

Schrijf je nu in!

Neem contact met ons op voor meer informatie voor de Spoedcursus autotheorie. We beginnen ‘s ochtends met een theoretische lezing en werken de dag door tot ‘s middags. Een typische theoretische cursus bij ons duurt een dag en omvat onderwerpen zoals gevaarsherkenning, verkeerskennis en verkeerinzicht.  Ook wordt er tijdens de theoretische sessie een verzorgde lunch met frisdrank geserveerd, die is inbegrepen. Na de spoedcursus autotheorie ben je helemaal bereid om het examen af te leggen! Dankzij de suggesties en ezelsbruggetjes die we je hebben gegeven, behaal je zonder twijfel je theoretische certificaat!