Theoriecursus Rijswijk

Theoriecursus in 1 dag

  van

€179

  voor

 €79

Exclusief examen t.w.v. €37,-

Ben je geïnteresseerd in het behalen van je auto theoriecertificaat en Woon je in Rijswijk? Dan ben je bij ons bij het juiste adres. We garanderen dat je na slechts één dag studeren een volledig begrip hebt van al het materiaal dat in de klas wordt behandeld en dat je klaar bent om het certificeringsexamen af ​​te leggen in het CBR centrum. Om ervoor te zorgen dat u de rest van de dag alert blijft, serveren wij u vervolgens een verrukkelijk kopje koffie of thee. De instructeur van Theorie Makkie zal er zijn om je te ontmoeten en te begroeten. Daarnaast de docent erg rustig en beheerst en weet hij precies hoe hij je door de juiste tips, trucs en strikvragen heen moet loodsen.

Dat zowel de theorie als het examen in één dag gedaan kunnen worden, is een van de voordelen van onze aanpak. Als direct gevolg hiervan blijft de informatie gemakkelijk toegankelijk in uw geheugen. We maken geen gebruik van theorieboeken of cd-roms, maar reiken je echte opgaven aan die op theorie-examens staan. Geheugensteuntjes worden hier goed gebruikt. Hierdoor maakt het niet uit of je niet de meest gewetensvolle student bent want bij ons zit je goed.

Je certificaat is goed voor anderhalf jaar als je slaagt voor het auto theorie-examen. Voldoende tijd om door te studeren en toch het praktijkexamen te halen. Spreekt de manier waarop we dingen doen een snaar bij u aan? Schrijf je dan in. Je krijgt een nauwkeurig beeld van welke dag er nog open is en hoeveel slots er nog beschikbaar zijn. U bent altijd welkom om contact met ons op te nemen, ook als de betreffende les niet op de aangegeven data in uw regio wordt gegeven. Neem dan contact met ons op via info@theoriemakkie.com of bel ons. Trouwens, woon je niet in Rijswijk? Denk er dan eens over om een