Theoriecursus Groningen

Theoriecursus in 1 dag

  van

€179

  voor

 €79

Exclusief examen t.w.v. €37,-

Ben je geïnteresseerd in het volgen van een theoriecursus in Groningen en in 1 keer slagen? We bieden theoretische lessen over auto’s die uitsluitend zijn gericht op testvoorbereiding. Tijdens het ochtendgedeelte van onze dagcursus krijg je les, en ‘s middags word je getest op je theoretische kennis. Denk je dat je het autotheorie-examen in slechts één dag zou kunnen halen? Dit kan bij ons gebeuren! We twijfelen er niet aan dat iedereen de kennis kan aantonen die nodig is om het theorie-examen te halen! Bent u ooit getest op ADHD, faalangst of dyslexie? Simpel gezegd, wij zorgen ervoor dat je goed voorbereid bent op het examen!

Deelnemers moeten minimaal 16 jaar oud zijn om deel te nemen aan onze dagcursus. Dankzij een innovatieve studiemethode is het nu voor iedereen mogelijk om, ongeacht het niveau van leermoeilijkheden of faalangst, te slagen voor het theorie-examen voor auto’s. We gebruiken alleen legitieme voorbeelden van theoretische onderwerpen. We maken moeilijke situaties duidelijk en bieden u handige strategieën om educatieve inhoud terug te halen. Er wordt gekeken naar alle drie aspecten van het onderzoek, namelijk kennis van verkeerswetten, risicoperceptie en bewustzijn van verkeersscenario’s.

Ben je geïnteresseerd in het volgen van een theoriecursus Groningen? Wij geven lessen in automotive theorie die uitsluitend gericht zijn op toetsvoorbereiding. Tijdens het ochtendgedeelte van onze dagcursus krijg je les, en ‘s middags word je getest op je theoretische kennis. U bent altijd welkom om contact met ons op te nemen, ook als de betreffende les niet op de aangegeven data in uw regio wordt gegeven. Neem dan contact met ons op via info@theoriemakkie.nl