Theoriecursus Enschede

Theoriecursus in 1 dag

  van

€179

  voor

 €79

Exclusief examen t.w.v. €37,-

Deelname aan de eendaagse Theoriecursus Enschede is sterk aan te raden omdat we je dan goed kunnen voorbereiden op het theorie-examen. Wij hebben een goed begrip van de CBR-vragen en de wijze waarop deze op ons kantoor worden gesteld.

We hebben onze eigen theoriecursus in Enschede gebouwd om onze leerlingen zo snel en effectief mogelijk les te geven. Een opeenvolging van beelden, animaties en korte essays wordt gebruikt om de tekst aan te vullen om de inhoud van de cursus te benadrukken en om studenten te helpen deze beter te begrijpen. In de Theoriecursus Enschede komt het onderwerp vaak terug om ervoor te zorgen dat de studenten de relevante stof behouden. We hebben geheugensteuntjes gemaakt om u te helpen bij uw pogingen om het idee te onthouden en toe te passen.

Je moet op de dag van de sessie om 7.00 uur ter plaatse zijn en het programma zal om 13.00 uur eindigen. op die dag. Er is een ochtend- en middagpauze voordat het tijd is om te gaan zitten voor het examen. Heb je interesse om zowel met de rest van de groep als met de rest van de groep deel te nemen aan dit evenement? Of heb je vragen? Aarzel niet om hen of ons te contacteren indien u vragen heeft!