Theoriecursus Gouda

Theoriecursus in 1 dag

  van

€179

  voor

 €79

Exclusief examen t.w.v. €37,-

Het is voordelig om de eendaagse theoriesessie bij te wonen bij theoriecursus Gouda, omdat we je dan volledig kunnen voorbereiden op het theorie-examen. Wij zijn ons terdege bewust van de CBR-vragen en de manier waarop deze in onze organisatie worden gesteld.

We hebben onze eigen theoretische cursus gecreëerd om onze studenten snel en effectief te kunnen onderwijzen. Een verscheidenheid aan afbeeldingen, animaties en korte essays worden gebruikt om de cursusinhoud te illustreren. Bij theoriecursus Gouda wordt het onderwerp vaak herhaald om te garanderen dat het onthouden wordt door de studenten. Om u de theorie te laten onthouden, gebruiken we geheugensteuntjes om u te helpen bij uw inspanningen.

Op de dag van de sessie moet je om 07:00 uur op locatie zijn en eindigt rond 13:00. Na een ochtend-middagpauze is het tijd om het examen af te leggen. Ben je ook geïnteresseerd om deel uit te maken van deze ervaring? Of heb je vragen? Mocht je nog vragen hebben, neem dan contact met hen of met ons op!