Dag cursus auto theorie

Theoriecursus in 1 dag

  van

€179

  voor

 €79

Exclusief examen t.w.v. €37,-

Heeft u binnenkort je rijexamen alleen heb je theoriecertifcaat nog niet op zak? Neem dan deel aan onze dag cursus auto theorie die maar één dag duurt! Bij de theoriecursus wordt voorbereidt op het behalen van je autotheoriecertificaat in één keer. In één ochtend leren we je alles wat je moet weten over het theoriegedeelte van je examen. Door onze unieke manier van lesgeven zul je theoriestof onthouden en zul bij het CBR in 1 keer slagen!

Het is de lesmethode van onze professoren die garandeert dat je de test in één dag haalt, zonder enige voorbereiding. U hoeft niet urenlang uit boeken te leren en dure lesmatriaal aan te schaffen. Het kan soms een tijdje duren voordat je door alle stof bent heen gegaan waardoor je niet helemaal vooreberied zult zijn voor je examen. Om die reden nemen student deel aan onze dag cursus auto theorie bij zodat ze binnen 1 dag voorbereidt zijn en zonder moeite de theorie-examen kunnen afleggen.

Handige geheugensteuntjes helpen u het stof te onthouden en stress tijdens de test te verminderen. Gebruik ze in uw voordeel. Onze instructeurs hebben in totaal tientallen jaren expertise. Wil je graag deelnemen aan onze dag cursus auto theorie? Schrijf je je eenvoudig in met onze aanmeldingformulier!