Theorie examen

Theoriecursus in 1 dag

  van

€179

  voor

 €79

Exclusief examen t.w.v. €37,-

Ben je op zoek naar een theoriecursus in jouw en omgeving, of wil je theoriecursussen ter voorbereiding op theorie examen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Stel je voor dat je snel je theorie examen haalt voor je afstuderen. Ja is het juiste antwoord. Op één dag! Je kunt onze theoriecursus afronden en dezelfde dag je theoriecertificaat ontvangen. Om ervoor te zorgen dat je slaagt voor het theorie examen, zorgen we ervoor dat je goed thuis bent in het onderwerp van de les en dat je het je niet meer dan 24 uur na het krijgen van onze lessen kunt herinneren. Honderd procent van de studenten die onze gespecialiseerde theoriecursus volgen, slaagt voor het theorie examen.

Bij onze theoriecursus wordt geen gebruik gemaakt van studieboeken of cd-roms. De begeleidingsdiensten worden geleverd door iemand die knap, kalm en bekwaam is om de orde te bewaren. Je instructeur leert je de specifieke feiten die nodig zijn om het theorie examen te halen. Om succes te behalen, moet je je best doen voor wat je ook doet. Je theoriecertificaat is nog anderhalf jaar geldig, waardoor je ruim de tijd hebt om het praktijkexamen af ​​te leggen.